Cele mai noi anunturi
de inchirieri

Bine ai venit pe site-ul Chirii.ro

Folosirea site-ului Chirii.ro presupune acceptarea neconditionata si in totalitate a acestor Termeni si Conditii. Prin folosirea site-ului Chirii.ro, se intelege atat accesarea, vizitarea, inregistrarea unui cont pe site, cat si folosirea serviciilor de publicare pe Site a anunturilor pentru inchirierea unei proprietati. Ne rezervam dreptul de a modifica si actualiza aceasta pagina in orice moment.

Orice Utilizator (Persoana fizica/juridica) care ofera informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe Chirii.ro isi da consimtamantul ca datele sale sa fie colectate si prelucrate de catre Furnizor pentru prestarea in conditii optime a serviciilor. Autoritatile pot solicita anumite informatii care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.

Chirii.ro este un site de anunturi online unde poti publica anunturi cu proprietati imobiliare de inchirere sau poti cauta anunturi publicate de catre alti Utilizatori.

Pentru a adauga un Anunt trebuie sa te autentifici si sa completezi formularul care se deschide la click pe butonul de "Adauga anunt". Te rugam sa completezi date reale de contact (nume, telefon, e-mail), astfel incat sa poti fi contactat de Utilizatorii care doresc sa inchirieze sau care doresc mai multe informații despre imobilul, spatiul sau terenul oferit de tine.

Prin publicarea unui anunt pe Chirii.ro, declari ca esti de acord in totalitate cu toate clauzele prezentului document.

Intregul continut al site-ului Chirii.ro (imagini, texte, grafica, inclusiv Anuntul publicat pe site pentru care Proprietarul cedeaza dreptul de utilizare in favoarea Furnizorului, aplicații, link-uri si orice alt continut audio-vizual, design grafic, codul sursa si orice alte date si informatii aparțin site-ului Chirii.ro.

Prin publicarea unui anunt pe Chirii.ro, utilizatorii se fac responsabili pentru tot ceea ce posteaza (imagini, descrieri si date de contact) si declara ca nu incalca dreptul de proprietate al altei persoane.

Dorim sa oferim cel mai bun serviciu, dar nu putem oferi nici o garanție ca site-ul Chirii.ro va fi disponibil tot timpul sau fara erori. Legat de anunturile postate pe Chirii.ro, va reamintim ca utilizatorii sunt direct raspunzatori de continutul si veridicitatea acestora. Site-ul Chirii.ro nu garantează in nici un fel pentru disponibilitatea imobilelor sau terenurilor care fac obiectul Anunturilor si nu isi asuma nici un fel de raspundere pentru veridicitatea Anunturilor afisate pe Chirii.ro.

In cazul unui conflict, te rugam sa ne contactezi si vom cauta o rezolvare amiabila, urmand reglementarile in vigoare.

Administratorul site-ului Chirii.ro isi rezerva dreptul de a sterge anunturile cu continut ilegal, imoral sau care nu au legatura cu obiectul site-ului, acela de inchiriere imobile sau terenuri.

Utilizatorii sunt sfatuiti sa nu publice date cu carater personal (C.I., CNP, cont bancare), sa nu foloseasca majuscule decat la inceputul titlului si sa nu foloseasca caractere speciale.

Sunt acceptate doar Anunturile prin care se inchiriaza un imobil sau un teren, nu si anunturile de tip Cerere.

Anunturile care contin preturi sau informatii neclare sau sunt considerate neserioase vor fi sterse.

Imaginile utilizate trebuie sa fie clare si sa reflecte starea actuala a proprietatii. Imaginile care nu au nicio legatura cu proprietatea vor fi sterse.